Masacrul din Kenya – 147 de creștini uciși la Universitate.

Chiar dacă nu ne place, acesta e adevărul: în unele țări chiar se moare pentru credință. Oare cum vom sta în cer noi, creștinii care nu plătim nici un preț pentru ceea ce credem, lângă acești martiri?

Cine citeşte să înţeleagă!

Ce vremuri tragice!

Zilele trecute, pe 2 Aprilie au fost uciși 147 de creștini. Nu ne venea să credem vestea cu cei 21 creștini egipteni decapitați, și acum trebuie să credem o tragedie de 7 ori mai mare.

kenya-attack_-e1379784304137Teroriștii au intrat în campusul Universității Garissa din Kenya și au luat ostatici 815 studenți. Au lăsat pe confrații musulmani să plece, iar pe cei care se identificau drept creștini au început să-i ucidă. Au umplut spitalele cu zeci de răniți și au lăsat în urmă 147 de trupuri moarte.  (theguardian.com)

“Un grup mic de oameni înarmați, probabil între patru și zece, au năvălit din dormitor în dormitor separând pe studenții Creștini de dei Musulmani, ucigând apoi pe Creștini – așa au declarat autoritățile. Studenții au declarat că au fost treziți înainte de răsărit de sunetele armelor și au încercat să fugă pentru a-și salva viețile, în timp ce atacatorii mascați blocau…

View original post 542 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s